Veel Gestelde Vragen

 

Algemeen

Een LMS is een afkorting voor Learning Management System. Het is software waarmee u het leren of de training met uw organisatie kunt automatiseren, beheren en vastleggen.

Een LMS, of leerbeheersysteem, combineert een breed scala aan functies om een ​​klasomgeving te presenteren zonder dat de leerlingen in een fysiek klaslokaal komen. Het hangt allemaal af van de WordPress LMS-plug-in waarmee je werkt, maar over het algemeen kun je met de tools lessen maken, cursussen delen, studenten inschrijven en de studenten evalueren met quizzen.
Voordelen van het Learning Management System (LMS) zijn onder meer de mogelijkheid om compliance-training vast te leggen, de hoeveelheid tijd en moeite voor het beheer van organisatiebreed leren te verminderen, lacunes in vaardigheden te verkleinen tot een betere manier om een ​​leercultuur te verspreiden en aan te moedigen, en de zichtbaarheid van leren te vergroten effectiviteit om programma’s te optimaliseren.
Werknemers leren vaak van elkaar, en het grootste deel van het leren in een organisatie is informeel leren – of leren in de flow of work. Het is belangrijk om organisatiebrede samenwerking aan te moedigen en vast te leggen voor verhoogde productiviteit, sociaal leren en communicatie tussen teams.