Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

We zijn verheugd om de 2019-editie van ReactNext te presenteren – een eendaags community-gedreven evenement boordevol geavanceerde lezingen door internationaal gerenommeerde sprekers en netwerkmogelijkheden met meer dan 750 deelnemers van over de hele wereld, die een passie voor React delen, gehouden in het centrum van de bruisende stad Tel Aviv.

ReactNext richt zich op zowel beginnende als ervaren ontwikkelaars in twee parallelle tracks met sessies over React, React Native, Redux, MobX en alles over het ecosysteem. Met trots presenteren wij de editie 2019.

ReactNext – een eendaags, door de gemeenschap gedreven evenement boordevol geavanceerde lezingen door internationaal gerenommeerde sprekers en netwerkmogelijkheden met meer dan 750 deelnemers van over de hele wereld, die een passie voor React delen, gehouden in het centrum van de bruisende stad Tel Aviv . ReactNext richt zich op zowel beginnende als ervaren ontwikkelaars in twee parallelle tracks met sessies over React, React Native, Redux, MobX en alles over het ecosysteem.

Registraties zijn gesloten voor dit evenement